Благодійний ярмарок

розміщено в: Без рубрики | 0
“У Бога немає інших рук, окрім твоїх”, – саме ці слова відомої східної притчі стали головною ідеєю для проведення  у КВНЗ «Мелітопольський медичний коледж» ЗОР благодійного ярмарку.
Чи можливо в умовах сьогодення займатися благодійністю? Не тією, що на папері, а справжньою, щирою? Можливо, й досить вдало. Це успішно довели всі присутні на нашому заході, який  був приурочений святкуванню Масляної.  
На благодійному  ярмарку, організованому за ініціативи студентів коледжу, було безліч млинців,  тортів, бутербродів з салом та огірками, пиріжків, печива і ще багато різних смаколиків – аж очі розбігалися.
Усі ласощі розійшлися вмить. На заході  панувала особлива атмосфера, створена добрими господарями, гарними дівчатами – продавчинями, щирими усмішками та теплом ваших сердець.

 

Також, впродовж всього ярмарку, відвідувачі мали можливість насолоджуватися українськими  народними піснями та запальними танцями, які виконували учасники ансамблю “Фієста”.

Зібрані кошти у сумі 2661 грн. були внесені на розрахунковий рахунок  благодійного  фонду «Сяйво надії» та спрямовані на придбання медичного обладнання для міської дитячої інфекційної лікарні.

Дякуємо усім за співпрацю та небайдужість!