Фестиваль Українського Слова і Пісні «Україна – це я! Україна – це ти! Україна – це ми, Україна!»

розміщено в: Без рубрики | 0

З нагоди святкування  Шевченківських днів та 80-річчя Запорізької області 22.03.2019 р. Педагогічний коледж Хортицької національної академії традиційно  гостинно відчинив двері учасникам щорічного обласного  фестивалю Українського Слова і Пісні   «Україна – це я! Україна – це ти! Україна – це ми, Україна!».

За підтримки директора коледжу І.Р. Настасяка, профспілкового комітету, заступника директора з виховної роботи О.В. Тіткової  педагогів-організаторів О.Є. Місєвіч  та В.В. Савченко  в  заході взяли участь учасники ансамблю «Фієста», які виконали  пісні «Над землею тумани» і «Мова єднання».

З вітальним словом до студентів та викладачів від імені Департаменту освіти і науки  Запорізької облдержадміністрації  звернулася головний спеціаліст Волкова Г.В.

На свято завітали і представники районної адміністрації Запорізької міської ради  по Хортицькому району Крайнов  В.П., заступник  голови  районної адміністрації  і Калібабчук Т. М., завідувач сектору.

Всі учасники фестивалю отримали дипломи  Педагогічного коледжу та солодощі, а навчальні заклади  були нагороджені Грамотами  Департаменту освіти і науки Запорізької обласної  державної   адміністрації.