Міжнародний день Інтернету

розміщено в: Без рубрики | 0

Міжнародний день Інтернету щорічно відзначається 4 квітня.  Цей день покликаний звернути увагу всього світу на  можливості нових технологій для підвищення рівня життя людей, надаючи їм більш глибокого розуміння технічного потенціалу глобальної мережі  та її функцій.

Сьогодні в КВНЗ “Мелітопольський медичний коледж” ЗОР відбулося відкрите інтегроване  практичне заняття з інформатики та громадянської освіти на тему: “Основи безпеки інформаційних технологій”. Мета заходу – розвиток інформаційної і громадянської компетентностей у студентів. 

При проведені заняття викладачі Т.В.Мельник та Т.К.Масленнікова  застосовували традиційні та інноваційні  методи навчання, а саме: “мозковий штурм”, робота в групах, практичний тренінг. Студенти за допомогою мультимедійних засобів навчання продемонстрували  переваги та недоліки Інтернету, представили проекти комп’ютерних презентацій, завдяки яким можна захистити від онлайн-загроз свої електронні засоби та приватні дані, запобігти фінансових крадіжок, “крадіжок особистості”, уникнути таких соціальних онлайн-явищ як фішинг та  грумінг. 

На думку Т.К.Масленнікової та Т.В.Мельник,   інтеграція допомагає цілісно сприймати світ, сприяє здобуванню нових знань.

Викладачі, присутні на занятті, високо оцінили педагогічний досвід своїх колег.