Усесвітній День Гідності

розміщено в: Без рубрики | 0

Кожен рік  об’єднує всіх, хто поділяє та підтримує ідею Гідності. В Україні цей проєкт вже організовується вшосте. У 2020 році Усесвітній День Гідності відбувався протягом символічного проміжку часу з 21 листопада (День Гідності та Свободи України) до 9 грудня (Міжнародний день боротьби з корупцією) за підтримки команди EdCamp Ukraine.

23 листопада студенти нашого коледжу вшанували трагічно загиблих громадян під час подій на Майдані. Переглянули відео, надане ГО «Жіночий ветеранський рух», в якому були представлені  трагічні історії про відважних жінок, які віддали свої життя, захищаючи Україну.

30 листопада викладачем історії Ковальовим М.В. спільно зі студентами перших курсів було організовано виставку робіт, присвячену жертвам Голодомору й Голокосту. Учасники заходу обговорили відеорозповіді людей, які пережили ці страшні історичні події.

 

1 грудня разом з психологом коледжу Ковальовою Л.М. обговорювали правила безпечної сексуальної поведінки в інтернеті.

3 грудня студенти та викладачі визначали поняття гідності, вивчали її принципи, розповідали історії про гідність із власного досвіду, дослухалися до порад Далай-лами, які були вибрані з прямого етеру з Далай-ламою для України.

7 грудня разом з викладачем іноземної мови Ляшенко С.С. обговорювали питання академічної доброчесності, переглянули відеозвернення освітнього омбудсмена С. Горбачова та відеоролик «Копіювати – Вставити». Грали в онлайн гру «Непідкупність», вчилися не толерувати корупцію завдяки антикорупційним сценаріям.

9 грудня кожний студент першого та другого курсів написали символічного листа у майбутнє та пообіцяли бути гідною людиною протягом наступного року, пам’ятаючи про те, що гідність кожного пов’язана з гідністю інших людей.