Восени 2008 року в КЗ «Мелітопольський медичний фаховий коледж» ЗОР було створено студентський  вокальний ансамбль «Фієста». Це творча  родина, яка об’єднує обдаровану  молодь з активною життєвою позицією.   До складу ансамблю входять понад 50 студентів. 

        Ансамбль «Фієста» бере активну участь у обласних заходах, заходах що проводяться  у місті Мелітополі, у коледжі, а також займається волонтерською діяльністю.

           За роки існування під  керівництвом викладачів – організаторів Місєвіч О.Є. та Савченко В.В. значно збагатився  репертуар колективу, що стало запорукою сценічного успіху та глядацьких захоплень. Багатожанровість репертуару, виконавська майстерність дарує незабутні враження глядачам. Окрім українських народних пісень колектив виконує ліричні, студентські пісні, різдвяні колядки, щедрівки і майже на всіх концертах висловлюють щиру пісенну подяку своїм батькам та викадачам коледжу.

        У травні 2014 року учасники ансамблю «Фієста» за підтримки благодійної організації «Сяйво надії» на центральній площі міста провели  акцію  «Здорові діти в єдиній країні».  «Фієста»  постійно проводить  благодійні концерти та тематичні виступи в Мелітопольській колонії для неповнолітніх, бере участь у концертах у Центрі реабілітації для  інвалідів до Дня захисту осіб з інвалідністю.   На учасників ансамблю завжди з нетерпінням чекають у міських школах, в яких вони вітають дітей з Днем Святого Миколая.  У травні 2017 року  колектив провів святкові концерти у Центрі ветеранів війни.

         За активну волонтерську діяльність ансамбль у 2017 році нагороджений грамотою Управління молоді, фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради.

         Ансамбль «Фієста» двічі отримав звання лауреата І ступеню Всеукраїнського конкурсу «Кирилівка-Fest», брав участь у зональному відбірковому турі обласного фестивалю естрадного мистецтва «Зорепад», здобув ІІ місце у зональному турі обласного конкурсу творчості патріотичного спрямування «Спадщина-2018», у ІІ районному фестивалі молодіжного мистецтва отримав «Приз глядацьких симпатій». Щорічно «Фієста»  бере участь в обласному фестивалі патріотичного слова та пісні «Україна – це я! Україна – це ти! Україна – це ми, Україно!».

24 квітня 2019 року в КУ «Обласний центр патріотичного виховання» відбувся Фестиваль  української пісні «Ти будеш жити вічно, Україно!», метою якого є формування  шанобливого ставлення до національних цінностей рідного краю, популяризація національної пісні як однієї із складових української культури та залучення до  творчості обдарованої молоді.

КЗ «Мелітопольський медичний фаховий коледж» ЗОР, представив ансамбль художньої самодіяльності «Фієста», який виконав патріотичну пісню «Над землею тумани». Наші студенти «співали серцем» і передали увесь  гіркий сум  за загиблими співвітчизниками та  водночас вселили надію на наше світле, щасливе майбутнє.  

Журі  високо оцінило творчість ансамблю «Фієста» та одноголосно  присудили найвищу нагороду –  Гран-прі Фестивалю.

За роки існування ансамбль «Фієста» став постійним учасником  у всіх позааудиторних заходах у коледжі та багатьох загальноміських заходах: День міста Мелітополя, День медичного працівника, ювілей загальноосвітньої школи № 17, День працівників сільського господарства, флешмоб “Ланцюг єднання” та інші.

  Ансамбль «Фієста» активно займається  волонтерською діяльністю, пропагує здоровий спосіб життя, моральні та гуманні  цінності.